Statement item: Lady vamp shoes

Welke vrouw heeft er geen lady vamp shoes in de kast liggen? Je weet wel, van die sexy killer heels waar je eigenlijk liever niet op loopt omdat ze niet comfortabel zitten maar die je gewoon moet hebben! Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden geldt zeker voor deze schoenen. De kans dat je vaker naar deze schoenen kijkt en ze werkelijk aan doet is erg groot. 9 van de 10 vrouwen zullen zich hierin herkennen, maar zeg eerlijk: dan heb je ook wat!

Lady vavavoom!

Je vrouwelijk  & sexy voelen tijdens een avondje uit gaat echt niet zonder een paar ‘femme fatale’ killer heels. Hoe hoger hoe beter geldt zeker in dit geval en een echte stiletto hak is daarbij key! Een paar Louboutins, Jimmy Choo’s of Manolo’s komen zeker in de buurt van echte vamp shoes. Maar toch hoeven deze schoenen niet altijd een maandsalaris te kosten. Er zijn een aantal punten waar je op moet letten als je femme fatale schoenen gaat aanschaffen. Hieronder een aantal tips.

Hoe hoger, hoe beter

Een lekkere hoge hak! Ga voor 10 centimeter of meer. Een kort hakje is niet erg charmant, wel comfortabel maar niet geschikt voor het bereiken van je uiteindelijke doel: juist ja, dat vrouwelijke en verleidelijke gevoel.

Puntige pumps

Een ronde neus is niet echt sexy, ga dus voor een punt. Ook goed om te weten: ga voor een pump of stiletto en geen laarsje. Ook geen enkelbandjes en andere toestanden, gewoon simpel & sexy. Een enkelbandje verkort je benen en je wilt natuurlijk een paar benen creëren á la Doutzen. Bandjes om de enkel zijn dus een don’t!

Kleur

Kies een mysterieuze en een kleur die een echte vamp zou kiezen. Zwart en rood zijn daarvoor de juiste kleuren. Sexy, sophisticated, maar ook über vrouwelijk! Een detail van kant is ook niet misplaatst…

Outfit

De schoenen in combinatie met de outfit is natuurlijk het totale pakket. Ga dus voor een Little Black Dress of ander bodycon jurkje. Geen broek, want dat wordt alweer wat meer casual.

Make- up

Mooie smokey eyes en een paar felrode lippen. Meer is meer in het geval van de lady vamp!