Copy the look: Jessica Alba

Hot momma Jessica Alba looks good! En dat doet ze eigenlijk in alles. Stijlvol in een pak , maar misschien wel net zo mooi in een casual jurkje met leuke hakken eronder! Gecombineerd met een spijkerjasje, we like it! Hoe jij dezelfde look kan krijgen voor minder? Lees dan even verder!

Beautiful boots

Wauw! Jessica heeft een prachtig jurkje aan, we konden helaas niet precies dezelfde vinden. Maar we hebben wel deze van de Topshop gevonden, met een beetje een graphic design! Leuk met strepen alle kanten op en prachtig om te combineren met een casual spijkerjasje van Only! Een mooie lichte zwarte panty eronder met boots. Deze boots zijn van de ASOS en hebben een hakje! Ze zijn dus niet plat, maar lopen door de blokhak toch erg fijn!

Accessoires

Zomer, het is zomer! Nou ja helaas nog niet, maar als we naar Jessica kijken in haar jurkje kunnen we niet meer wachten! Ze combineert haar mooie jurkje met een simpele zonnebril! Wij vonden een lookalike voor je bij de ASOS. Een simpele gouden horloge om haar pols en ze maakt haar look helemaal compleet. Wij vonden deze ook bij de ASOS voor een leuk prijsje van €18,56!

Tekst Karlijn van Mil