Tabitha Simmons werkt samen met TOMS

We kennen TOMS natuurlijk allemaal van de fashion friendly footwear en het luxe merk Tabitha Simmons van eyecatching designs en als winnares van de Britse Fashion Award. Nu hebben de twee besloten de handen in één te slaan voor een mooie samenwerking. Het resultaat? Een schoenencollectie waar je als shoelover zeker een kijkje moet nemen.

Samenwerking

Samenwerkingen tussen merken is tegenwoordig niet bijzonder meer. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse samenwerkingen van H&M met een guest designer of limited edition collecties van beautymerk MAC met celebs als Rihanna of Nicki Minaj. We kunnen er de dag van vandaag niet omheen. De samenwerking tussen  Shoe Designer Tabitha Simmons en TOMS zou dan niet anders moeten zijn, zou je denken? Toch hebben de twee iets nieuws bedacht. Van elk paar dat verkocht wordt steun je tegelijkertijd een goed doel.

Collectie

De collectie omvat high heels, laarzen, sandalen met hoge hakken, avondschoenen en pumps. Voor iedere gelegenheid dus een paar geweldige schoenen! Kortom, een diverse collectie met het beste uit beide werelden.