Jennifer Lopez brengt schoenenlijn op de markt

Jennifer Lopez verstevigt haar plaats binnen de mode-industrie. Onlangs kondigde Camuto Group aan dat de zangeres een schoenen- en tassencollectie heeft gemaakt in samenwerking met een kunstenaar. De eerste schoenencollectie zal in het voorjaar van 2020 verschijnen. Wij kunnen niet wachten!

Waar zijn de schoenen van J.Lo verkrijgbaar?

De schoenen gemaakt door J.Lo zijn exclusief verkrijgbaar in de Designer Shoe Warehouse winkels en bij DSW.com. Eerst verschijnt de schoenencollectie en even later de handtassen. De Latino zangeres is erg blij met haar nieuwe carrière. Met DSW begint ze aan een nieuwe uitdaging. Volgens J.Lo zelf vertegenwoordigt de collectie drie steden die een belangrijk deel zijn van haar identiteit New York, Los Angeles en Miami.

‘Laat meerdere kanten zien, maar blijf jezelf’

‘Mijn carrière bestaat uit veel facetten, en met DSW wil ik iets nieuws toevoegen’, aldus de latina. Ze wil met haar collectie de straatstijl brengen die New York vertegenwoordigt, de levendigheid van Miami uitstralen en de oude Hollywood glamour terugbrengen. Lopez hoopt dat mensen zich er in kunnen vinden. Ook vertegenwoordigen schoenen en tassen vaak meerdere kanten van een persoon, hoewel het volgens de zangeres belangrijk is dat je je ‘authentieke zelf’ blijft.

Verschillende stijlen

De collectie die zal verschijnen in de lente van 2020 omvat een breed scala aan stijlen, zoals zeer hoge hakken, sneakers en enkellaarsjes. De drie steden die de lijn hebben geïnspireerd zijn terug te vinden in de details van de schoen, gewaagde kleuren, dierenprints en kristalversiering.

Limited edition stijlen

In aanvulling op de lente collectie lanceert Jennifer Lopez een capsule om de lancering te vieren, met vijf limited-edition stijlen. Die verschijnenin maart in DSW-winkels en op DSW.com, dus hou de website goed in de gaten.

Spraakmakende modeshows

J.Lo, verantwoordelijk voor vele hits, is dol op mode. Ze heeft al meerdere spraakmakende modeshows in het voorjaar van 2020 op het programma staan. Zo speelt ze de hoofdrol in de campagne van Versace, waardoor ze in een schitterende jurk verschijnt. Ook is Lopez te zien in advertenties van Guess. Tevens is ze het nieuwe gezicht van Coach. Dit Amerikaanse label hielp haar met het lanceren van haar nieuwe CitySole Court sneaker.

Eerdere samenwerkingen van Lopez

Lopez is niet nieuw in de mode industrie. Zo had ze eerder een schoenencollectie met haar naam toen ze samenwerkte met Lopez Titan Industries. Ook werkte ze samen met het merk Giuseppe Zanotti. Kortom: ‘Jenny from the Block’ zit nooit stil! Natuurlijk is J.Lo niet de enige zangeres die dol is op de mode en schoenen. Ook de stijl van Amal Clooney, Blake Lively en Jessica Alba is erg inspirerend.