Olivia Palermo werkt samen met Aquazzura

De next move van Olivia Palermo? Een samenwerking met luxe schoenenlabel Aquazzura!  De socialite en style blogger werkt na haar zonnebrillen- lijn voor Westward Leaning samen met één van dé schoenenmerken van du moment. Aquazzura staat bekend om zijn vrouwelijke en elegante schoenen en laat Olivia daar nou nét heel goed tussen passen.

Aquazzura x Olivia Palermo

Voor Aquazzura zal Olivia een capsule collectie op de markt brengen die gelanceerd zal worden in september dit najaar. Tot de lijn behoren 6 verschillende stijlen die ieder iets hebben van de stijl van Olivia. En aangezien de socialite wel vaker paradeert op een paar Aquazzuraatjes weet ze maar al te goed wat echte fans van het label willen. Designer Edgardo Osorio zegt over de samenwerking: ‘’Olivia is eigenlijk onze onofficiële ambassadrice … ze draagt altijd één van onze schoenen’’. Een samenwerking tussen de twee zat er dus al aan te komen.

Prijzige Palermo’s

De prijsrange schommelt ergens tussen de 450- 1.200 euro. “Alles is zo duur deze dagen en je wilt tegelijkertijd toch iets hebben voor  zowel een goede  kwaliteit als een mooi  ontwerp en toch gelukkig zijn, ” zei Palermo. Maar goed, dat is makkelijk praten als je er zelf niet voor hoeft te betalen, want 1200 euro voor een paar schoentje Je moet er wel wat voor over hebben…

De collectie zal online verkrijgbaar zijn bij Netaporter.

Beeld wwd