Hoe langer hoe beter

Nu de dagen weer korter worden, kunnen de laarzen lekker lang. Voor de herfst en winter zijn lange laarzen hot. Ben je zelf al gezegend met mooie, lange benen, dan kun je ze accentueren met een paar goed aansluitende laarzen tot net onder, net aan of zelfs over de knie. Zijn je benen te kort of te dun naar je zin, dan zijn er optische trucjes om dat beeld te veranderen.

Korte benen

Korte benen lijken langer als je laarzen draagt met sleehakken in dezelfde kleur. Een strakke broek met een hoge taille geeft ook een verlengend effect, en het helpt als die broek dezelfde kleur heeft als je laarzen. Probeer eens modellen met punten, ook die geven een illusie van meer lengte.

Lange benen

Zijn je benen wel lang maar ook wel erg dun, dan kun je beter laarzen kiezen in een lichte kleur. Neem een model waarbij de enkel versmald is, of zoek naar laarzen met veters, zodat ze niet te ruim om je kuiten zitten. Er zijn ook merken die hun lange laarzen met verschillende schachtmaten aanbieden.

Lang is lovely

Zo kan iedereen op z’n minst de illusie creëren van lange benen. En lang is lovely. Koop je laarzen lang, langer, langst en je loopt de komende tijd geen etalage voorbij of je moet even kijken en genieten van je eigen silhouet. Dat wordt een lange en gelukkige winter!