Nike workout sneakers

Ben jij een sporter in hart en nieren?  Doe jij aan high intensity trainingen als bootcamp, insanity of interval trainingen? Dan zijn deze Nike workout sneakers misschien iets voor jou. Deze sneakers zijn namelijk speciaal ontworpen voor full body workouts. En zoals we de sneakers van Nike kennen zien ze er ook nog eens super leuk uit!

Workout

De Free Bionic sneakers van Nike zijn niet zomaar sportschoenen, ze ondersteunen namelijk het volledige lichaam bij een training. Zo zijn deze comfortabele sneakers zodanig ontworpen dat ze geschikt zijn voor sit-ups, touw klimmen, snelle sprints, hardlopen, squats, push-ups en andere intense bewegingen. Het flexibele materiaal zorgt voor dat je je hele voet kunt gebruiken, terwijl het lichte gewicht van de zool je toch nog helpt stabiel te staan. De veelzijdige  en dynamische Nike Free Bionic sneakers zijn dus ideaal voor elke workout. 

Kleuren

De Nike Free Bionic sneakers zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo kom je tijdens een goede workout toch nog stylish voor de dag! Hebben? Deze sneakers kosten €99,95 en zijn onder andere verkrijgbaar bij de Nike Store en Zalando.nl. Hier alvast een voorproefje van een aantal leuke items uit deze collectie!

Nike workout sneakers. Lees hier over Nike workout sneakers die een goede training ondersteunen. Bekijk de sneakers hier en lees alles over Nike.

Nike workout sneakers. Lees hier over Nike workout sneakers die een goede training ondersteunen. Bekijk de sneakers hier en lees alles over Nike.Nike workout sneakers. Lees hier over Nike workout sneakers die een goede training ondersteunen. Bekijk de sneakers hier en lees alles over Nike.