Kim Kardashian in niet-sexy Spanx

Kim Kardashian bouwde een miljoenen imperium op gebaseerd op haar sexy looks en bootylicious figuur. Het laatste wat je dus zou verwachten is Kim op tv in een paar onflatteuze Spanx! Helaas was dit wel het beeld van afgelopen zondag op E waar het nieuwe seizoen van ‘Keeping Up With The Kardashians’ werd uitgezonden.

Hoewel Kim al is bevallen van dochter North West, is in dit seizoen te zien wat Kim allemaal meemaakt tijdens haar zwangerschap. In de première aflevering van gisteren is Kim in gesprek met Scott terwijl ze is te zien in een nude kleurig Spanx fietsbroekje. Zelfs Scott confronteert Kim met haar keuze voor onaantrekkelijk ondergoed. ‘’I get it. I just feel like your voluptuous pregnant body shouldn’t be in bike shorts maybe around people. ‘I mean there’s a lot going on’’, aldus Scott die beschaamd opzij kijkt terwijl Kim zich verder aankleed.

Modemissers

Het is overigens niet de eerste keer dat Kim tijdens haar zwangerschap werd gespot in echte modemissers. Zo werd ze al eerder gezien in de zogenaamde Free Willy-jurk, spotte Robin Williams met haar gebloemde maxi-jurk á la Mrs. Doubtfire en droeg ze beknellende schoenen van Givenchy. Hopelijk dat Kim betere modekeuzes gaat maken nu ze is bevallen.