Festival proof: House of Holland x Beats by Dre

Terwijl het Glastonbury festival van start gaat, betekent het ook de lancering van nieuwe samenwerkingen. En al helemaal wanneer deze festival proof zijn en ideaal zijn te gebruiken tijdens dit soort evenementen. Label House of Holland slaat de handen in één met Beats by Dre voor de ultieme festival accessoire.

Draagbaar

Dit weekend zal de limited edition van House of Holland gelanceerd worden die speciaal is ontworpen voor de Beats Pill XL speaker van Beats by Dre. Deze draagbare speaker is groter en luider dan ooit en met een kleurrijk en opvallend design  lijkt dit de nieuwe musthave accessoire voor het festival seizoen! 

Festival proof: House of Holland x Beats by Dre. Perfect voor het festival seizoen is deze accessoire van House of Holland x Beats by Dre. Ontdek hier.

Fashionable & festival proof

Naast de Beats Pill XL kun je deze accessoire ook gebruiken voor het opbergen van je Iphone, aansteker, geld, droogshampoo. Eigenlijk alles wat je nodig hebt tijdens een festival maar geen zin hebt om mee te sleuren. Deze accessoire is bedoeld voor echte liefhebbers van de spotlight aangezien deze zeker niet onopvallend is. Faux fur in combinatie met een slangenprint op leer, je moet er wel van houden! En als je de huidige Resort collectie van House of Holland hebt gezien weet je dat de festival accessoire perfect hierbij past.

Prijs 

Hebben? Aanstaande maandag gaat deze festival fashion accessoire in de sale. Verkrijgbaar via de site van House of Holland. Prijs 337 euro.