Victoria’s Secret show 2014: de schoenen!

Was je ook zo impressed by alle prachtige schoenen van de Victoria’s Secret show? De Angels maakte ons via Instagram al jaloers met kiekjes van de prachtige schoenen. En wij hebben nu de gouden schoenen online ontdekt! Als je interesse hebt in de laarzen moet je nog wel even sparen. Er hangt namelijk een prijskaartje aan van £9.900, wat neerkomt op zo’n €12.500,-.

Nicholas Kirkwood

Nicholas Kirkwood is de ontwerper van deze prachtige schoenen en trouwens niet onbekend bij Victoria’s Secret. Zo ontwierp hij ook schoenen voor de shows uit 2012 en 2013. En hij is niet alleen bekend bij de VS Angels maar ook bij andere celebs. Zo hebben onder andere Beyoncé, Kim K en Jessica Sarah Parker, een paar Nicholas Kirkwood’s in hun kast staan. 

Designs

Er zijn twee versies van de gouden schoenen: zo kun  je kiezen uit knielaarzen en enkellaarsjes. Beide designs zijn gedeeltelijk transparant en zijn bezaaid met Swarovski kristallen. De hoge laarzen hebben aan de achterkant veters waardoor je ze strakker aan kunt trekken en de enkellaarsjes maak je dicht met een rits. De lage boots kosten ‘maar’ £2.900, dus zo’n €3.675. 

De schoenen van Victoria’s Secret show 2014. Alles over de Nicholas Kirkwood schoenen voor de Victoria's Secret show 2014. Lees hier alles over.

Gilded Angels

De schoenen werden door alle VS Angels gedragen tijdens het thema ‘Gilded Angels’, de kick off van de show. Een thema met héél veel goud. Vandaar ook de bijpassende schoenen. Prachtig vinden wij het als we de foto’s bekijken die tot nu toe online staan. Wij kijken in ieder geval heel erg uit naar de uitzending van de Victoria’s Secret Fashion Show 2014 op 15 december.

Door Karlijn van Mil