Nike werkt opnieuw samen met Pigalle

Na een zeer succesvolle samenwerking vorige zomer, kiezen Nike en het Franse merk Pigalle opnieuw voor een collectie die zij samen zullen ontwerpen. De collectie zal drie keer zoveel artikelen gaan bevatten als de eerste collectie en ligt al vanaf juni in de winkels.

Sportief hoor

De collectie die naast sneakers nu ook truien, shirts en joggingbroeken zal bevatten, is behoorlijk sportief te noemen maar is wel voor iedereen geschikt. Stepáne Ashpool, medeoprichter van modehuis Pigalle,  vertelt: ‘’De collectie is niet zo klein en gelimiteerd als de vorige keer. Iedereen kan deze collectie dragen!’’

Nike werkt opnieuw samen met Pigalle. Sportmerk Nike gaat in samenwerking met Pigalle opnieuw een collectie ontwerpen: schoenen, kleding en meer. Ontdek hier.

Comfortabele stofjes

De collectie, die gebaseerd is op basketbal, bevat veel lekkere, zachte stoffen zoals fleece en joggingstof. Toch zijn de stoffen volgens Ashpool op een innovatieve manier gebruikt zodat de collectie niet teveel wegheeft van trainingspakken en sportkleding.

Tekst Max Herlings