It bag herfst 2013: Alexander McQueen Heroine Mini Bag

Ben je al opzoek naar een geweldige tas voor de herfst? Dan is nu al het moment om je daarop te oriënteren en de trends in de gaten te houden. Op de redactie zijn we er al flink mee bezig en we hebben de Heroine Mini Bag van Alexander McQueen alvast uitgekozen als  IT- Bag voor de herfst van 2013. We zien de celebs er ook regelmatig in rondlopen en dus is het een vermelding waard. Het mini Heroine model is een geweldige aanvulling op de populaire grote Heroine bag.

Celebs

Naast dat VOGUE al uitvoerig stil stond bij de nieuwe tas, is de miniatuur gevormde tas vaak gespot bij celebs als Zoe Saldana en Sienna Miller die ervoor kiezen om de tas crossbody te dragen. Wij zijn gek op de downsizing variant, maar als je een beetje extra ruimte nodig hebt, dan kun je dit aan passen.

Uitvoering

De zijkanten zijn voorzien van een snelle rits die de tas binnen een handomdraai een stukje groter maakt. Mocht je dat niks vinden dan kun je altijd gaan voor de grotere variant. De mini bags zijn al te reserveren, dus vind je dit een geweldige aanvulling voor de herfst zorg dan dat je alvast op de lijst staat. De prijs? €1.450 euro en verkrijgbaar via netaporter.com.