Rupert Sanderson herfst 2013

Niet iedereen in Nederland kent de Londonse schoenenontwerper Rupert Sanderson. Maar deze ontwerper timmert al geruime tijd aan de weg met zeer bijzondere en draagbare ontwerpen. Z’n mislukte carrière in de reclamewereld heeft hem uiteindelijk gebracht waar hij nu staat. Samenwerkingen met Karl Lagerfeld, Sergio Rossi en Bruno Magli resulteerden in 2008 in de Accessory Designer of the Year 2008 Award en in 2009 in de Accessory Designer Elle Style Award.

Less is more

Rupert Sanderson is gek op het Italiaanse vak van schoenmaken. De creatieve Italiaanse precisie geven hem de mogelijkheid om z’n motto in realiteit te brengen ‘ less is more’ .  Je kunt de geweldige ontwerpen van Rupert Sanderson gewoon bestellen in z’n eigen online e-store. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op www.rupertsanderson.com.

Herfst collectie 2013

Voor de herfstcollectie van 2013 laat Rupert zich met name inspireren door oosterse culturen waaronder de Japanse. Niet echt het subtiele Japan maar het wat rouwere. De collectie doet ons denken aan Kill Bill en Japanse bondage technieken. Zeker als we de campagne bekijken. We hebben hieronder een deel van de champagne opgenomen. De moeite waard om de schoentjes eens goed te bekijken.