Adidas Superstar sneakers: Flower power

Dat het Superstar model van Adidas de nieuwe Stan Smiths zijn, was al eerder duidelijk. De schoenen zijn een absolute musthave voor 2015! En de sneaker hoeft echt niet alleen ‘saai’ wit te zijn: ze komen namelijk in allerlei printjes en kleurtjes. Kijk maar eens naar deze leuke musthave die we vandaag voor je uit hebben gezocht!

Morning Dawn

De schoen doet ons een beetje denken aan een vroege lentemorgen met een zonsopgang. De roze, oranje en groene kleuren beelden dit goed uit. Voor de rest is de schoen versiert met mooie witte bloemen waar ook verschillende kleuren in voor komen. Natuurlijk vergeten we de drie strepen op de zijkant niet, die in dit geval een mooie zalmroze kleur hebben. Deze kleur zien we ook terug binnenin de schoen. De sneakers hebben witte veters, een hele witte neus, zool en ook een witte hak. Dit labeltje bij de hak is heel erg herkenbaar voor Adidas en veel merken doen dit na waaronder Isabel Marant. Wil je deze sneakers met zomerse kleuren aan je schoenencollectie toevoegen? Dan moet je €94,95 betalen!

Adidas Superstar sneakers: Flower power/ bloemenprint. Adidas Superstar sneakers: bloemenprint schoenen en leuke sneakers voor de lente 2015. Ontdek hier.

Stijltips

Hoe je deze beauty’s combineert? Simpel! Met een leuke ripped jeans (H&M – €24,99), een zalmkleurige tas van de Zara voor €89,95 en een zonnebril voor €17,95. Verder draag je je haren lekker los met deze mooie diadeem met pareltjes en diamantjes. Deze leuke haarband vonden we ook bij de Zara voor maar €12,95! Qua top kozen we voor een erg zwierige. Deze van de Zara staat vol met libellen en geeft ons een echt lentegevoel!  

Adidas Superstar sneakers: Flower power/ bloemenprint. Adidas Superstar sneakers: bloemenprint schoenen en leuke sneakers voor de lente 2015. Ontdek hier.

Tekst Karlijn van Mil