Nike + Riccardo Tisci Air Force sneakers

Eindelijk is het zover en is de collectie van Givenchy’s Riccardo Tisci te koop. Eerder kondigde we al een samenwerking aan tussen het sportmerk en de eigenzinnige ontwerper, maar nu is het dan eindelijk zover. Voor de collectie ontwierp de designer een hi top sneaker voorzien van een rijk kleurenpalet. Deze Air Force 1 leather hi-top sneakers zijn helemaal te gek!

Kenmerken

De zool is ongeveer 4 centimeter dik met een plateau van 2.5 centimeter. “Ik bezit ongeveer 125 paren van dezelfde Nike Air Force 1s,” zegt Givenchy Creative Director Riccardo Tisci. Deze iconische stijl werd voor het eerst uitgebracht in 1982 en krijgt dit jaar een volledige make over. Voor zijn samenwerking met het beroemde sneakermerk bedacht  Riccardo opnieuw een gewaagde stijl gekenmerkt door zwart en wit leer met opvallende strepen en faux suède, canvas en rubberen applicaties. De sleehak verbergt zich in de hiel van de sneakers die zowel demping als ondersteuning biedt.

Nike + Riccardo Tisci Air Force sneakers. Musthave 2014: Lees hier alles over de nieuwe Nike + Riccardo Tisci Air Force sneakers. Ontdek nu.

Prijs

Hebben? De sneakers kosten 340 euro en zijn verkrijgbaar bij Netaporter.com.