Musthave 2014: Espadrillles H&M

Vorig jaar zomer ontstond er een ware hype op de Chanel espadrilles. In modeland een musthave en op de streetstyle blogs een veel gespot én populair item. Maar ook dit jaar zijn we nog lang niet klaar met dit zomerse schoentje. Geen wonder dus dat highstreet ketens als H&M, River Island en Zara de Spaanse sandalen verwerken in de nieuwe lente zomer collectie van 2014. Hoog is uit, plat is in!

Sandalisme

Het lijkt erop dat high heels dit jaar plaatsmaken voor platte schoenen. Naast espadrilles zien we ook dat sandalen weer helemaal terug zijn. En dan hebben we het niet over de suffe sandalen van je vader. Nee, integendeel! Denk bandjes, prints, elegante materialen etc. De sandaal is net als de espadrille een item dat we aankomende zomer heel veel gaan zien. Verruil je hakken dus eens voor een paar platte leuke espadrilles en laat je inspireren.

Musthave 2014: Espadrillles H&M. Lees hier alles over de musthave van 2014: Espadrillles H&M. Leuk, betaalbaar en fashionable. Laat je inspireren!

H&M

Gelukkig hoef je niet diep in de buidel te tasten voor een paar fashionable espadrilles. Bij H&M spotten we deze te gekke espadrilles gemaakt van canvas. Voorzien van een klein plateau van 2,5 centimeter en een rubberen zool. Kies uit een brons-achtige kleur en een luipaardprintje. De prijs is ook leuk! €19,95.