Funny Find: tentschoenen The Walking Shelter

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: naar huis lopen na een lange avond. Het liefst ga je op de grond liggen en val je in slaap. Gelukkig wordt deze gedachte werkelijkheid door het Australische bedrijf Sibling. Zij hebben namelijk een paar schoenen ontworpen die multifunctioneel zijn. Naast dat je er op kunt lopen zit er in de schoenen een echte tent verwerkt!

Festival outfit

In deze high top hardloopschoenen zit in het gaas op de hiel een fully sized tent verborgen. The Walking Shelter, zoals de schoen heet, zijn niet de meest fashionable schoenen maar wel super handig! Stel, je bent op een festival dan heb je geen zin in het meesjouwen van een zware zak. Deze tentschoenen bieden daarom de ideale uitkomst!

Bodylanguage

Maar als je denkt romantisch te kunnen kamperen á deux in deze tent dan heb je het mis. Aangezien de tent geen stokken heeft, fungeren je hoofd, armen en benen als ondersteuning. Hierdoor zullen deze vrij nat worden tijdens een hevige regenbui. Maar als dat zo is, spreken we dan nog van een tent?

Schuilplaats

Volgens de designers van de Walking Shelter dient de tentschoen eerder als schuilplaats dan als volledig functionerende kampeertent. De tentschoenen passen op verschillende manieren op het lichaam en zijn te gebruiken in diverse contexten en omgevingen. Dit betekent overigens wel dat je ledematen niet droog blijven!