Nieuwe hype: Kangoo Jumps

Vind je sporten maar een saaie activiteit en kan je je er gewoon niet toe zetten om af te komen van die bank? Dan zijn Kangoo Jumps misschien iets voor jou! Afvallen, bewegen en je conditie verbeteren op een leuke manier! 

Onderzoek

Verschillende wetenschappelijke artikelen hebben bewezen dat Kangoo Jumps heel veel voordelen heeft. Zo kan trainen met Kangoo Jumps helpen bij sportblessures, reboundtraining en is het een effectief middel om af te vallen. Ook is uit universitair onderzoek gebleken dat je met Kangoo Jumps meer energie en calorieën verbruikt in vergelijking met gewone sportschoenen.

Alles over Kangoo Jumps. Lees hier alles over de nieuwe rage Kangoo Jumps. Afvallen, conditie verbeteren en bewegen op een leuke manier. Ontdek nu!

Outdoor

Naast dat je veel calorieën verbrand zijn Kangoo Jumps ook nog leuk om te gebruiken. Ga gezellig met je vriendinnen een dagje Kangoo Jumpen in plaats van naar de sportschool. Heerlijk in de buitenlucht bewegen met heel veel plezier.

Goede houding

En voor de Shoejunks die er heilig van overtuigd zijn het dragen van hoge hakken je een mooie houding  bezorgen, think again. Het design van Kangoo Jumps is bevorderlijk voor een goede balans, houding en daarmee een goede evenwicht en gezondheid. Dus af en toe je stiletto’s verruilen voor de Kangoo Jumps is misschien zo slecht nog niet!