Cara Delevingne

Wie kent Cara Delevingne niet? Dit Britse topmodel staat dagelijks in de spotlights, ze siert campagnes van merken als Fendi, heeft onderonsjes met Rihanna én is een echt stijlicoon. Met haar tomboy -achtige look, nonchalante houding en dikke wenkbrauwen weet ze meteen een statement te maken. We kunnen niet om haar heen, Miss Delevingne wordt gezien als hét stijlicoon van 2013.

Sneakers

Met haar ellenlange stelten zijn high heels geen must voor deze it-girl. Met een lengte van 1.75 kiest ze dan ook vaak voor een stoer paar sneakers.  Ze bedenkt de meest gedurfde combinaties. Zo matched ze haar sneakers met een nét tweedelig pak voor een street chic look.

Crop tops

Een buik waar we jaloers op zijn! En die mag gezien worden denkt Cara. We geven haar groot gelijk, want een strakke platte buik? Ja die heeft ze! Cara showt maar al te graag dit perfecte lichaamsdeel door middel van de crop top. Crop tops zien we dit jaar veel, Cara combineert de hare graag met een mooi vrouwenpak of een skinny jeans.

Bomberjack

Het bomberjack is hét kledingstuk dat herkenbaar is voor de jaren ’90 die veelal werd gedragen door gabbers. Nog een liefhebber van de nineties is Cara die regelmatig in een bomberjack wordt gespot. Lekker losjes voor de ultieme tomboy look! Dit jaar is het bomberjack terug van weggeweest en paraderen modellen van Kenzo en Emilio Pucci over de catwalk met deze musthave.

Jeans

Naast heel wat losse kleding á la de jaren ’90 kies Cara ook geregeld voor een loeistrakke jeans of spijkershortje. Maar wat wil je met perfecte lange benen! Met een denim collectie van labels als House of Holland, Rich & Skinny en 7 for all Mankind heeft Cara een hele jeans verzameling opgebouwd.

Beanies

De beanie is hét item voor de ultieme Cara look. Ze wordt zelden gespot zonder dit mutsje en combineert deze dan ook met talloze outfits & looks. Met een pak, rokje of stoer shortje, Cara is van alle markten thuis!

Foto: Flickr