Loafers van Stubbs & Wootton

Dat loafers al enige tijd de damesmode domineren is een feit. Het klassieke mannen schoentje maakt een comeback maar dan wel bij het vrouwelijk geslacht. Verschillende labels spelen daarop in door eigenzinnige en originele designs te ontwerpen met een vrouwelijke touch. Eén daarvan is het Amerikaanse Stubbs & Wootton. Dit merk heeft de meest leuke loafers verzameld in een damescollectie. Het resultaat: echte statement makers waar je zeker de show mee steelt!

Dames

De loafers van Stubbs & Wootton zijn verrassend en divers.  Het Amerikaanse label maakt veel gebruik van fluweel dat zorgt voor een extra klassieke en tevens chique uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende prints, kleuren en designs. Ga voor een doodskop, luipaard of letters op de neus van je loafers. Ook kun je gaan voor een mismatch paar waarvan beide loafers er anders uitzien. Voor een paar preppy loafers betaal je $ 400. Online verkrijgbaar via Stubbs & Wootton.com.

Loafers van Stubbs & Wootton. Lees hier alles over de loafers van Stubbs & Wootton. Een eigenzinnig merk met originele schoenen in de collectie. Ontdek!

Heren

Er is ook een collectie voor heren die er net zo eigenzinnig uitziet. Er zijn zelfs veel overeenkomsten tussen de collectie van dames en heren. Zo komen bepaalde modellen terug in de collectie voor beide geslachten. Dus heren nog opzoek naar een paar leuke klassieke loafers in een modern jasje? Sla dan een bezoek aan dit merk zeker niet over!

Loafers van Stubbs & Wootton. Lees hier alles over de loafers van Stubbs & Wootton. Een eigenzinnig merk met originele schoenen in de collectie. Ontdek!