Nieuwe herfst winter collectie 2013 L.K.Bennett

Niemand minder dan actrice Rosamund Pike lanceert een eigen tassenlijn voor het Britse label L.K.Bennett. De Engelse blonde actrice ontwierp in samenwerking met L.K. Bennett een Rosamund collectie voor aankomend najaar. Het resultaat: prachtige klassieke tassen met een touch van Rosamund. Dus ben je nog op zoek naar een goede tas voor bij je fashionable schoenen, neem dan zeker even een kijkje!

Alles over L.K.Bennett. Bekijk hier de nieuwe tassen lijn van L.K.Bennett voor aankomende winter. Benieuwd naar de lijn? Ontdek 't hier!

Voor de totstandkoming van de capsule collectie zat Rosamund zes maanden om de tafel met het design team van L.K. Bennett. Over het design van de tassen zegt ze: ‘’ Aan het begin van het designproces schetste ik in de L.K.Bennett ontwerpstudio’s wat ik voor ogen had: tassen die moderniteit, vrijheid en onafhankelijkheid belichamen.”  En het resultaat mag er zeker wezen!

Modellen en kleuren

De collectie bestaat uit drie modellen en zes kleuren. Met aanstekelijke namen als ‘Rosie’, ‘Rosamund’ en ‘Rosa’ zijn de modellen makkelijk van elkaar te onderscheiden. De designs zijn geheel in de stijl van de actrice en weerspiegelen de verfijnde smaak van Rosamund. Haar inspiratiebron haalde ze uit oude klassieke Britse films. De tassen zijn verkrijgbaar in kleuren die ‘’om op te eten zijn’’. Denk aan mandarijn oranje en chocolade bruin. Maar ook basickleuren als zwart, donkerblauw en wit behoren tot de collectie.

Alles over L.K.Bennett. Bekijk hier de nieuwe tassen lijn van L.K.Bennett voor aankomende winter. Benieuwd naar de lijn? Ontdek 't hier!

Materiaal

De tassen zijn gemaakt van zacht kalfsleer en ‘Made in Italy’. Door een combinatie van glad en generfd leer wordt er textuur gegeven aan deze tassenlijn. De binnenkant van de tassen hebben een suede-achtige voering en het gouden hardware zorgt voor een extra feminine touch.  De ritsluitingen van de tassen zijn heel bijzonder door het veiligheidsspeld detail. Rosa haalde haar inspiratie hiervoor uit haar meest geliefde sieraad: oorbellen in de vorm van een veiligheidsspeld.

Collectie

‘’Voor mij voelt een mooie handtas alsof je rijkdom in handen hebt en ik hoop dat vrouwen hetzelfde gevoel zullen krijgen bij mijn tassen, aldus Rosa. Benieuwd naar de collectie? Hieronder alvast een voorproefje!

Alles over L.K.Bennett. Bekijk hier de nieuwe tassen lijn van L.K.Bennett voor aankomende winter. Benieuwd naar de lijn? Ontdek 't hier!Alles over L.K.Bennett. Bekijk hier de nieuwe tassen lijn van L.K.Bennett voor aankomende winter. Benieuwd naar de lijn? Ontdek 't hier!

Alles over L.K.Bennett. Bekijk hier de nieuwe tassen lijn van L.K.Bennett voor aankomende winter. Benieuwd naar de lijn? Ontdek 't hier!

Wie is Rosamund Pike?

Rosamund Pike werd bekend bij het grote publiek als Bondgirl Miranda Frost op 21-jarige leeftijd. Ook speelde ze in de Bondhit Die Another Day met A-listers als Halle Berry en Pierce Brosnan. De afgelopen tijd zijn haar rollen een mix van drama en komedie. Zo speelde ze in Johnny English Reborn naast Rowan Atkinson (ook wel bekend als Mr. Bean) en The Big Year met Owen Wilson en Steve Martin.