Gespot: Kristen Stewart prachtig bij Chanel

Voor de Chanel couture show in Parijs haalde Kristen Stewart alles uit de kast. Ze verscheen in een simplistische monochrome outfit in basic zwart en wit. Ze schitterde in een witte lange blazer van Chanel, stoere handschoentjes, zwarte shorts en een paar zwarte hakken van Jean Michel Cazabat.

De schoenen zijn momenteel verkrijgbaar via zalando.nl voor €219,95. Deze enkel strap heels zijn voorzien van een scherpe punt, geheel in de stijl van de modetrends van 2013. Puntschoenen veroveren in rap tempo het mode én straatbeeld wat niet onopgemerkt is gebleven bij de celebs. K-Stew laat zich volop inspireren door deze Franse designer en poseert elegant voor de camera in haar mooie zwarte heels.

De geruchten gaan dat Kristen zich extra had opgedirkt tijdens haar tripje naar Parijs aangezien ze ex lover Robert Pattinson tegen het lijf kon lopen. Want dat de Twilight actrice er niet altijd op en top uitziet zal niemand zijn ontgaan. Paraderen op een paar Converse sneakers op de rode loper in een gala jurk is namelijk één van K-Stew’s signature looks. Toch zijn heel wat mensen onder de indruk van de ‘nieuwe stijl’ van Kristen: ze ziet er meer ladylike en eleganter uit.