Must see: Lelijke schoenen

Soms kan je je niet voorstellen dat dit soort schoenen gemaakt worden. Daarom de must see van deze week: lelijke schoenen! Misschien zijn er shoejunks die dit aandurven, maar dit gaat zelfs voor ons nét even te ver! Denk aan schoenen met tanden, mislukte spekzolen en schoenen met tenen! Seriously? Genoeg reden voor ons om ook deze schoenen een keer onder de aandacht te brengen en op hun manier in het zonnetje te zetten. Als we ze nooit zullen aantrekken, dan kunnen we er nog wel naar kijken… toch? Dit kunnen we alvast wel verklappen: Crocs zijn er niks bij!

Shoe News en must see: lelijke schoenen. Bekijk hier het laatste shoe news. De must see van de week: lelijke schoenen. Wat vind jij van deze schoenen?

Shoe news 

In ons Shoe news bespreken we eigenlijk altijd mooie schoenen, musthaves en trends. Niet eerlijk eigenlijk aangezien er voldoende schoenen worden ontworpen die abolsuut NIET in dit rijtje thuishoren. Althans dat is onze mening. Daarom vonden wij het nodig om ook een aantal lelijke schoenen onder de aandacht te brengen. En geloof ons: die zijn er genoeg. Daarom een ode aan ontwerpers van lelijke schoenen volgens Shoejunks. Bekijk hier onze favorieten lelijke schoenen! Wat vinden jullie: zou je hierop durven/ willen lopen?

 Shoe News en must see: lelijke schoenen. Bekijk hier het laatste shoe news. De must see van de week: lelijke schoenen. Wat vind jij van deze schoenen?Shoe News en must see: lelijke schoenen. Bekijk hier het laatste shoe news. De must see van de week: lelijke schoenen. Wat vind jij van deze schoenen?