Shoebaloo

Shoebaloo is net als Paul Warmer een schoenenwinkel die bekend staat om zijn brede aanbod aan high end designer schoenen, tassen en accessoires in heel Nederland.

Schoenen Shoebaloo

Het aanbod qua merken is erg divers bij Shoebaloo. Desiger labels als Prada, Gucci, Dolce & Gabbana Alexander McQueen, Jimmy Choo, Lanvin en Charlotte Olympia staan op je te wachten in één van de vestigingen van dit schoenenparadijs.

Maar ook merken als Balmain, Céline, Christian Dior, Phillip Plein, Valentino en Yves Saint Laurent behoren tot het assortiment. Een ander pluspunt van Shoebaloo is dat er vaak uitgesproken exemplaren in de collectie zitten. Dus heb je iets gespot in fashionmagazines óf bij de celebs en wil je weten waar je daarvoor terecht kan? Breng dan zeker even een bezoekje aan Shoebaloo.

Het leuke van Shoebaloo is dat ze ook een breed aanbod hebben aan designer tassen. Denk aan de nieuwste modellen van Chloe, Burberry en Alexander Wang. Voor elke fashionista is het dus een must om even een kijkje te nemen bij Shoebaloo! Al is het alleen maar om even al dat luxe op te snuiven!

Hoe het allemaal begon met Shoebaloo

Het begon allemaal in de jaren ’70 in de toen nog onbekende Jordaan in het centrum van Amsterdam. Daar werden de toen populaire Spaanse laarzen verkocht van het merk ‘Botas Camperos’. Door het  groeiende aantal klanten met een passie voor schoenen en mode werd Shoebaloo steeds populairder en bekender. Daarom werd er in 1983 een nieuwe vestiging geopend in het hartje van Amsterdam op het Koningsplein. Hier werden er toen voornamelijk herenschoenen verkocht.

In 1991 werd er nog een vestiging geopend, dit maal in het meest luxueuze stukje van Amsterdam: de PC Hooftstraat.  De PC Hooftstraat staat bekend om zijn brede aanbod aan designerwinkels en al het luxe dat je je maar kan voorstellen.

Populair

Tegenwoordig is Shoebaloo uitgegroeid tot een waar begrip en behoort deze luxe keten tot de meest populaire van heel Nederland. Met een rijk aanbod aan designer merken is de kans van slagen erg groot in deze winkel. Maar absoluut niet goedkoop dus neem gegarandeerd een goed gevulde portemonnee mee!

Shoebaloo Online

Daarnaast beschikt Shoebaloo sinds kort ook over een eigen webshop waar je 24/7 lekker kan losgaan. Ideaal shoppen dus vanuit je luie stoel. Duidelijke foto’s en makkelijk afrekenen door de verschillende betaalmogelijkheden. Ook kan je gratis retourneren via de site, erg handig mocht je niet in de buurt zijn van één van de shops.

Vestigingen

De designerschatten van Shoebaloo zijn te vinden in maar liefst 6 vestigingen door heel Nederland. De gelukkige steden zijn onder andere Amsterdam, Utrecht,  Rotterdam en Maastricht. Hieronder vind je de adressen op een rij. Op zoek naar een bepaald model? Bel dan gerust naar één van de winkels!

Shoebaloo Rotterdam

Zo heeft Shoebaloo in Rotterdam alle collecties in huis. Je kan hier dus terecht voor een uitgebreid aanbod aan heren, dames en kinderschoenen. Ideaal voor het hele gezin dus! Daarnaast heeft de winkel in Maastricht ook de gehele collectie in bezit. 

Rotterdam, Kruiskade 57c | Dames, Heren & Kinderen

Tel: +31 10 2807337

Shoebaloo Amsterdam

In Amsterdam heeft Shoebaloo maar liefst 4 vestigingen. De adressen en telefoonnummers vind je hieronder:

1. Amsterdam, Koningsplein 7 | Heren

Tel: +31 20 6267993

2. Amsterdam, Leidsestraat 8 | Dames & Kinderen

Tel: +31 20 330 9147

3. Amsterdam, Cornelis Schuytstraat 9 | Dames & Heren

Tel: +31 20 662 5 779

4. Amsterdam, P.C. Hooftstraat 80 | Dames & Heren

Tel: +31 20 671 22 10

Shoebaloo Utrecht

Utrecht, Lijnmarkt 39 | Dames & Heren

Tel: 030-8700521

Shoebaloo Maastricht

Maastricht, Stokstraat 25a | Dames, Heren & Kinderen

Tel: +31 43 8700040