Caroline De Maigret

Mogen wij misschien even de aandacht vragen voor een echte, stoere rockchick? Caroline De Maigret mag dan wel 39 zijn maar deze Parisienne gaat nog steeds goed. Ze is model, schrijft boeken en werkt daarnaast met haar man in de muziekwereld. Deze Franse alleskunner is alleen nog niet echt bekend in Nederland maar hey, daar moet snel verandering in komen!

Knap koppie

Caroline is echt heel erg knap. Ze ziet eruit als een klassieke schoonheid met een rauw randje. Het is dan ook niet gek dat ze na al die jaren nog steeds een muze is voor Karl Lagerfeld, dat ze nog steeds in allerlei Vogue’s verschijnt en dat ze beste vrienden is met onder andere Steven Meisel. Doet ze goed voor iemand die al als model aan de weg timmert sinds 1994!

How to be Parisian

Naast haar leven als model schrijft ze ook boeken. Caroline De Maigret wordt geroemd om haar no nonsens look die zo typisch Parijs is, dat ze een boek schreef over de typische Parijse manier van leven. In het boek wisselt ze haar kijk op het leven, kleding en de Franse gewoontes af. Zo is roken tijdens het eten not done maar is het wel goed als je in bed ligt en moet iedere vrouw een goede vintage jurk hebben. Het boek bevat ook alle leuke adresjes zodat jij rond loopt door de Marais als een vrouw die er al jaren komt. Caroline De Maigret – How to be Parisian, €17,49.

Muzikale meid 

Samen met haar rockende echtgenoot Yarol Poupaud heeft ze een platenlabel genaamd Bonus Track Records. In hun appartement in de Franse hoofdstad hebben de twee een studio en ze maken de muziek voor veel reclames en de soundtracks voor films. Ja, Caroline is een echte alleskunner bewijst ze ook maar weer met haar muziekprojecten.