Must visit: My Run on Heels in Almere!

Ben je een echte high heel fanaat en beschik je over een vergevorderde conditie? Dan is de My Run On Heels misschien iets voor jou! Een heerlijke hoge hakkenrace  waarbij je super veel prijzen kunt winnen.  Eén van de prijzen? Winkelen met een styliste voor maar liefst 2500 euro! Genoeg reden dus om je high heels aan te trekken en mee te doen aan deze fabulous wedstrijd!

Op 27 Oktober vind My Run On Heels, dit grootse lifestyle event ,plaats in Almere. Je raadt het waarschijnlijk al: rennen op je stiletto’s door de stad zij aan zij met een heleboel andere fashionista’s die de eindstreep willen halen.

Maar is dat rennen op killer heels niks voor jou? Dan zijn er die dag nog heel veel andere dingen te doen. Het draait die dag namelijk allemaal om lifestyle en lifestyle is voor iedereen. Er is een leuke markt waar je kunt genieten van luxeproducten en andere leuke musthaves. Of bezoek de culicorner waar je heerlijke lekkernijen kunt proeven. Maar ook modeshows en een catwalktraining staan op het programma.