Blogster van The Brunette ontwerpt voor Sacha

Emilie ,een bekende Franse modeblogster van haar blog The Brunette, heeft samen met schoenenketen Sacha een enkellaarsje ontworpen. Emilie is de winnares van deze samenwerking aangezien ze is uitgekozen uit vele collega bloggers!

In samenwerking met online modeplatform Fashiolista heeft Sacha een modeblogger geselecteerd uit de landen Frankrijk, Nederland, Duitsland en België. Hieruit werd Emilie geselecteerd en met succes aangezien ze een té gek enkellaarsje heeft ontworpen voor de schoenenketen. Dat ze smaak heeft daar valt niet over te twisten. Emilie’s design voor Sacha is een zwart enkellaarsje met een grijze aztec print. En aangezien zwart en grijs behoren tot de modekleuren van 2013, ben je helemaal hip met deze schoenen aan je voeten!

“Ik wilde een enkellaarsje ontwerpen met een elegante, stabiele hak met een comfortabele pasvorm”, aldus Emilie. Of de schoenen inderdaad comfortabel zijn, moet je zelf ervaren. Gelukkig kan dat sinds afgelopen woensdag. De schoenen liggen in de winkels van Sacha en kosten € 99,95. Je kunt de booties ook online bestellen.

Franse modeblogger ontwerpt voor Sacha. Lees hier alles over de samenwerking tussen schoenenmerk Sacha en The Brunette, een modeblog van Emilie.

Andere bloggers

Het is overigens niet de eerste keer dat Sacha een modeblogger uitkiest voor een samenwerking. Afgelopen juli ontwierp de Nederlandse blogger Billie Rose ook al enkellaarsjes voor de modeketen.