Must see: Rare schoenen met tanden!

We komen dagelijks de meest rare en aparte schoenen tegen. De een nog gekker dan de ander. Soms denk je: hoe bedenken die designers dit! We zijn al de meest rare ontwerpen tegengekomen maar deze slaat echt alles: schoenen met tanden!! Toch wel één van de meest rare schoenen die we tot nu toe zijn tegengekomen!

Aparte schoenen 

Ontwerpers Mariana Fantich en Dominic Young van het Britse designduo Fantich en Young vormen het brein achter deze aparte schoenen. Van een paar zwarte Oxfords maakten ze een paar statement schoenen onder de naam Apex Predators.  Ze plakten ruim 1050 neptanden over de schoenen, met een paar gouden tanden er tussendoor als extra touch. De onderkant van de schoenen bevatten 1000 neptanden en de overige 50 tanden zijn verdeeld over de zijkanten. Eén ding is in ieder geval zeker: met deze schoenen laat je je tanden zeker zien!

Het Britse design duo houdt van opvallen en extreme ontwerpen. Zo maakten ze al een pak van echt mensenhaar en glazen oogbollen. Naast deze schoenen hebben ze ook pumps ontworpen met de gevaarlijke tanden. Of het een hit gaat worden is nog maar de vraag. Maar wat betreft creativiteit kunnen vele designers nog wat leren van het Britse duo!