Modetrend 2013 winter: de tartan print

Tartan is hot! Dit najaar is de print waar de Schotse kilt van wordt gemaakt terug van weggeweest en hoe! We zien de tartan print in kleding, tassen, accessoires en schoenen. Kortom, je kunt niet om deze print heen deze winter.

Budget

Maak je garderobe compleet met de Schotse ruit. Dit geruite wollen stofje werd al gespot tijdens de Fashion Weeks in Milaan, Londen en New York maar bereikt nu ook ons kleine modelandje. Bloggers, stylisten en fashionjunks zijn dol op de print. Bij ketens als New Yorker, Zara en Primark kun je de tartan print al vinden in diverse items. Met name capes en jassen voorzien van de Schotse Ruit zijn populair.

Alles over de tartan print. Lees hier alles over de modetrends van de winter van 2013 en ontdek er alles over. Modetrend 2013 winter: de tartan print.

 

Catwalk

Maar ook op de catwalk was de tartan print een hot item. Gespot bij onder andere Stella McCartney, Marc by Marc Jacobs en Louis Vuitton. Maar ook op straat staan de streetstyle fotografen klaar om fashionista’s gehuld in de Schotse Ruit vast te leggen op de gevoelige plaat. Dus wil je deze print graag rocken maar weet je niet hoe? Bekijk dan voor inspiratie de onderstaande foto’s en creëer je eigen tartan look.

Shop tip

Aangezien dit een modetrend is, is het verstandig deze te shoppen in betaalbare winkels als Primark, New Yorker en Topshop.