Minions zijn hot! Deze sloffen moet je hebben!

Op de redactie zijn we allemaal gek op de Minions uit Despicable Me 1 en 2.  We kunnen niet wachten op een film die volledig draait om deze wezentjes. Tot die tijd moeten we het doen met deze geweldige sloffen. En laten we eerlijk zijn. Wie wil ze nou niet hebben? De LEGO Minions zijn zo populair dat er allerlei merchandise is, maar deze sloffen slaan echt alles.

We love Minions!

Waarom zou je niet meegaan in de Minion gekte en een paar Minion sloffen van aanschaffen? Het leuke eraan is dat je iedere ochtend wakker wordt opzoek naar een kop koffie met twee lachende Minions aan je voeten. De dag kan niet beter beginnen. De sloffen houden je voeten niet alleen lekker warm, maar maken je zeker ook vrolijk!

Leuk cadeau

Dus spring ook op de Minion trein en stop je voeten in deze warme Minion sloffen! Zie je dat niet zitten dan kun je ze als cadeau kopen voor je vrienden. We weten zeker dat ze in de smaak zullen vallen. Je kunt ze ook alvast inslaan voor onder de kerstboom of in de zak van Sinterklaas. Je kunt ze vinden op Amazon en eBay. Wij bestellen in ieder geval alvast een paar.