Hunter laarzen: mommy & kids

Het najaar staat in het teken van gekleurde bladeren, regen en veel wind! En welke schoenen kun je dan het beste dragen? Juist ja, een paar regenlaarzen zodat je voeten lekker droog blijven. Natuurlijk geldt dat voor het hele gezin. Eén van die merken die daar goed op inspeelt is Hunter. Er zijn namelijk Hunter laarzen voor zowel jezelf als je kroost. Bovendien kun je kiezen uit matchende kleuren. Hoe leuk is dat!

Wellies we love

Deze rode wellies van Hunter zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook nog eens praktisch. Zo is de gesp verstelbaar en zijn de laarzen voorzien van een super-grip zool. De Original Kids laarzen zijn bovendien voorzien van reflecterende strepen op de achterkant en een reflecterend logo op de voorkant voor extra zichtbaarheid en veiligheid. Zowel comfortabel als maximale bescherming dus. Kortom, een musthave die thuishoort in de garderobe van zowel de moeder als de mini fashionista.

Styling tips

Draag de Hunter laarzen met een trenchcoat en skinny jeans in de herfst en in de zomer met een kort shortje tijdens het festival seizoen.

Prijs

De rode wellies van Hunter kosten € 69,00 voor kids en voor volwassenen € 129,00. Je kunt ook gaan voor de zwarte variant aangezien die er ook in een kinderversie is. Voor volwassenen € 119,00 en kids € 79,00.

Alles over Hunter laarzen. Bekijk hier leuke Hunter laarzen voor zowel volwassenen als kinderen. Kies je eigen kleur, model en type Hunter laars.