Model Anja Rubik en Giuseppe Zanotti ontwerpen schoenencollectie

Wie had dat gedacht? Het Poolse topmodel Anja Rubik heeft samengewerkt met de Italiaanse schoenmaker Giuseppe Zanotti voor haar nieuwe ‘capsule’ collectie van vijf schoenen en een handtas. Het is een verassing dat Zanotti de samenwerking is aangegaan hoewel we weten dat hij gek is op het model.

Alles over Anja Rubik en Giuseppe Zanotti. Lees hier over de samenwerking tussen  Anja Rubik en Giuseppe Zanotti voor een nieuwe schoenencollectie.

Anja Rubik

Rubik is bekend van de covers van verschillende tijdschriften, waaronder het Franse, Koreaanse, Latijns-Amerikaanse, Japanse, Spaanse, Australische en Duitse Vogue, Koreaanse en Franse Numero, Nylon en Elle. Ze heeft verder model gestaan voor ontwerpers / merken als Victoria’s Secret, Shiatzy Chen, Givenchy, Chloe, Christian Dior, Hermès, Valentino, Gucci, H&M, GAP, Lanvin, Balmain, Belstaff, Armani, Lacoste, DKNY, Barneys New York, Jimmy Choo , Estee Lauder, Roberto Cavalli, en Chanel. Een echt topmodel kunnen we haar daarom wel noemen!

 

Ondanks dat Rubik druk aan de slag is gegaan als ontwerpster is ze ook zelf terug te zien in de campagne voor de schoenen. De serie zwart-wit foto’s hebben een bijna industriële look. Ze zijn geschoten door Paola Kudacki. We kunnen niets anders zeggen dan: complimenten. Zowel voor de foto’s als de schoenen.

 

Giuseppe Zanotti

 

De creaties van Giuseppe Zanotti stralen één en al glitter & glamour uit. Hij noemt zijn ontwerpen zelfs ‘stijl voor je voeten’. Denk: studs, kristallen en oog voor detail in combinatie met de meest geweldige high heels. Zelfs zijn sneakers zijn alles behalve doodgewoon. Geen wonder dat deze nog steeds een hit zijn!  Dat Giuseppe’s pareltjes staan voor ultieme glamour is ook niet onopgemerkt gebleven bij de celebs. Onder andere Victoria Beckham, Kim Kardashian en Jennifer Lopez zijn grote fan van de designer. Dat Anja dus een samenwerking met de legendarische vakman aan is gegaan, zal dan ook niemand verbazen!