Fashion zomer tips: Waterproof loafers

Eindelijk, het is weer mooi weer! Tijd voor zon, zee en strand! Denk aan je bikini, strandlaken, zonnebrand crème én je waterproof loafers! Deze schoenen zijn ideaal voor een dagje strand of als je besluit in het water af te koelen.  Daarom één van onze fashion tips voor de zomer van 2013!

Swims loafers

De zogenaamde ‘Swims’ zijn loafers die 100% water resistent zijn. Perfect dus voor een dagje strand, tijdens het varen of op een terrasje. Je kunt er zo mee het water in en ook op het droge zijn de loafers van Swims heel goed te dragen. Deze loafers zijn gemaakt van nylon en zijn compleet waterproof. Ook handig om te weten: Swims kun je gewoon in de wasmachine doen. Handig, fashionable en hygiënisch in één!

Ook zijn deze handige loafers voorzien van een ventilatiesysteem en hebben ze een rubberen zool zodat je niet uitglijd. Je kunt kiezen uit vrolijke kleuren als geel, pastel blauw en wit. Kom in de zomerse sferen met deze geweldige loafers. Of je nou naar het strand gaat, op een terrasje zit of gewoon een zomerse wandeling maakt, Swims komen altijd van pas!