Goedkope schoenen: waar shop je die?

Iedereen heeft weleens goedkope schoenen gekocht en met goedkoop bedoelen we betaalbaar. De meesten van ons hebben niet altijd het geld om dure designer schoenen te kopen van Jimmy Choo, Louboutin en Giuseppe Zanotti. Tegenwoordig zijn er zoveel leuke schoenen te vinden tegen een betaalbare prijs dat schoenen van goedkopere ketens en merken uitkomst bieden.

H&M Goedkope schoenen shop je bij H&M, Primark, Van Haren! Ontdek hier de schoenen van H&M, Primark en Van Haren. Maar ook andere goedkope schoenen!

H&M heeft naast fashion ook een behoorlijk aanbod aan stylish schoenen. Elk seizoen zorgen ze ervoor dat de laatste catwalk trends te shoppen zijn. Wat schoenen betreft is het assortiment gevarieerd en breed. Denk aan leuke ballerina’s, laarsjes en boots in de winter en sandalen en peeptoes in de zomer. Voor elke look zijn er wel een paar leuke schoenen te vinden. Dus klassiek zwart, zoete pasteltinten of toch vrolijke prints? Bij H&M vind je het op schoenengebied allemaal! Het leuke is dat de jaarlijkse designercollecties altijd aandacht besteden aan schoenen. Elke designercollectie by H&M bestaat dus naast kleding en accessoires ook altijd uit een aantal schoenen. Natuurlijk liggen de prijzen een stuk hoger van deze limited editions, maar dan heb je ook wat! Ook is de kwaliteit dan vaak een stuk beter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van echt leer, stenen en andere details.

Van Haren Goedkope schoenen shop je bij H&M, Primark, Van Haren! Ontdek hier de schoenen van H&M, Primark en Van Haren. Maar ook andere goedkope schoenen!

Van Haren is één van de bekendere schoenenketens die én inspeelt op de laatste schoenentrends én die betaalbaar is. Het leuke van deze keten is dat ze altijd de laatste mode in het assortiment hebben. Doordat ze eigen designers in dienst hebben en samenwerken met trendscouts is hun schoenencollectie altijd up to date. Alleen al voor de damescollectie worden ieder seizoen ruim 600 schoenen ontworpen én dat tegen een betaalbare prijs. Ook werkte Van Haren samen met celebs zoals Halle Berry en Cindy Crawford die een eigen collectie hebben ontworpen voor de keten. Dus op de hoogte blijven van de laatste trends? Dan moet je de collectie gaan spotten bij Van Haren, zeker de moeite waard!

Invito

Invito ligt qua prijsniveau iets hoger dan Van Haren, maar je vindt hier dan ook bepaalde merken. Denk aan Steve Madden, Adidas en New Balance. Deze merken hanteren vaste prijzen en kosten meer dan het eigen label van Invito. Ondanks dat Invito naast het eigen label ook andere merken verkoopt, is de collectie altijd up to date. Daarnaast heeft Invito ook een heel gevarieerd aanbod en verschillende shoe stijlen.

Sacha Goedkope schoenen shop je bij Sacha schoenen! Ontdek hier de bikerboots van Sacha schoenen en lees hier alles over. Maar ook andere goedkope schoenen!

Sacha valt in de prijscategorie van Invito. Beide ketens hebben een heel gevarieerd aanbod. Schoenen van Sacha zijn te mixen met verschillende looks. Vaak hebben ze ook hele uitgesproken schoenen in de collectie zitten die je nergens anders vind. Denk aan de populaire bikerboots die binnen no time waren uitverkocht en dat voor een redelijk betaalbare prijs. 

Primark 

Primark is de goedkoopste van het rijtje. De schoenenafdeling van Primark is een walhalla voor elke shoejunk. Pumps, sneakers, ballerina’s noem maar op en je vind het bij deze Ierse keten. Daarnaast heeft Primark ook pantoffels en andere handige dingen voor je voeten. Denk hierbij aan gel pads en andere functionele hebbedingetjes. Primark is van alle markten thuis, met name op het gebied van schoenen! Dus op zoek naar goedkoop, leuk en de laatste trends dan zit je helemaal goed bij Primark. Soms zo goedkoop dat de kwaliteit het laat afweten. Maar ach, gelukkig is er Marktplaats! Na een paar keer dragen maak je een andere fashionista er blij mee. 

Goedkope schoenen shop je bij H&M, Primark & Van Haren! Ontdek hier de schoenen van H&M, Primark en Van Haren. Maar ook andere goedkope schoenen!