Aperlai: luxe voor je voeten!

Grafische lijnen, extreme contrasten, asymmetrisch en verfijning staan hoog in het vaandel bij het Parijse label Aperlai. Het zijn dé kenmerken die in elke collectie en in elk ontwerp terugkomen. Een schoenenlabel als geen ander en een echte aanvulling voor de garderobe van elke Shoejunk! Aperlai is upcoming en booming en dat weet modeland maar al te goed.

Picasso en Mondriaan

De ontwerpen van Aperlai zijn erg herkenbaar. Bij elk design zien we een stukje kunst terug. Geïnspireerd door Mondriaan voor de kleuren en door Picasso voor de materialen. Het resultaat? Unieke statement shoes die we bij geen enkel ander schoenenlabel terugzien.

Created  in France, Made in Italy

De schoenen worden gemaakt in Italië door de beste schoenmakers uit Venetië. Van sandalen en loafers tot de peeptoes en stiletto’s van 14 centimeter, bij Aperlai is niets te gek. Voor elke Shoejunk zit er dus wel wat tussen.

Musthave merk Aperlai: luxe voor je voeten! Lees hier alles over dit luxe en creatieve schoenenmerk Aperlai. Lees alles over dit musthave merk hier.

Celebs

Met celebs als Keira Knightley, Gwyneth Paltrow, Katy Perry, Blake Lively, Kate Bosworth, Jessica Alba, Ginnifer Goodwin, Rosie Huntington-Whiteley, Naomi Watts, Amanda Seyfried in het klantenbestand doet het Parijse label het goed en is deze niet meer weg te denken uit modeland.

Verkooppunten

Aperlai is inmiddels in heel wat landen vertegenwoordigd, maar helaas nog niet in Nederland. Maar gelukkig hoef je maar even de grens over naar Belgie voor de parels van het luxe schoenenmerk. In Brussel kun je de collectie van Aperlai namelijk kopen bij HATSHOE.

Musthave merk Aperlai: luxe voor je voeten! Lees hier alles over dit luxe en creatieve schoenenmerk Aperlai. Lees alles over dit musthave merk hier.

http://aperlaiparis.com/