Mode trends 2013: Minimalisme

Eén van de mode trends van 2013 is dit jaar minimalisme. En dan vooral in het wit! Het altijd chique zwart maakt deze zomer plaats voor het pure wit.

Minimalisme 

Minimalisme is al een tijdje in, maar nu komt deze trend ook richting ons koude kikkerlandje. Tal van modebloggers zagen we al in minimalistische witte outfits voorbijkomen. Daarnaast was minimalisme een veelal gespotte look op de Fashion Weeks en ook het straatbeeld kleurt steeds meer wit in combinatie met minimalistische looks. Helaas wordt wit nog steeds niet veel gedragen in de wintermaanden en wordt deze kleur met de zomer geassocieerd. Toch belooft de herfst/winter mode van 2013 heel wat anders. Op de catwalk van vele designers zijn tal van wittinten te spotten voor aankomend najaar. Weer eens wat anders dan het donkere blauw, grauwe grijs en het eeuwige zwart!

Schoenen mode trends

Ook op het gebied van schoenen is minimalisme als mode trend helemaal hot! Want onder een totally witte outfit moeten natuurlijk ook witte schoenen. Het leuke van deze mode trend is dat je de meest simpele schoenen kan dragen. Het gaat immers om minimalisme en geen schreeuwerige studs en glitters.  Denk aan een mooie simpele witte pump of ballerina. Tip: H&M heeft dit jaar een aantal betaalbare witte designs in de schoenencollectie zitten.

Om je wat inspiratie te geven hebben we de mooiste looks voor je op een rijtje gezet zodat je aankomende zomer je zwarte outfit verruild voor een geheel witte!

Foto: Pexels