Musthave 2013: Slingback sandals

Deze sandalen zijn dé zomer musthave van 2013. Verfijnd, elegant en supervrouwelijk in één. Slingback sandalen of stiletto’s worden gekenmerkt door het bandje die de hiel op z’n plek houdt. Een ideale musthave tijdens de zwoele zomerdagen.

Celebs 

Ook de celebs zijn fan! Onder andere Rihanna werd al gespot met een paar slingback sandals aan haar voeten.  Maar ook Miranda Kerr droeg een to die for model van niemand minder dan Louboutin.  Natuurlijk dragen de sterren meestal wat duurdere modellen, maar gelukkig zijn deze simpele chique sandalen nu ook bij de grotere modeketens te koop.

Wannahave: River Island, Zara & H&M 

Slingback sandalen hoeven niet veel geld te kosten. Bij winkels als River Island, Zara en H&M koop je een paar fashionable slingbacks voor een leuke prijs. Onze wannahave is die van H&M. H&M heeft bijvoorbeeld momenteel een té gek wit paar in de collectie voor slechts €29,95. Zonder dunne stiletto hak zodat je het wat langer vol houdt tijdens de avonduren! Wij zijn in ieder geval fan! Zie foto.

Styling tips

Slingback sandalen of stiletto’s worden meestal gedragen in combinatie met een galajurk of naar een chique diner. Maar toch zijn deze schoenen met vele outfits te combineren.Natuurlijk moet je wel rekening houden met het type hak dat je kiest voor een bepaalde gelegenheid. Er zijn slingbacks met een dikke- , kleine- en stiletto hak.

Overdag 

De slingbacks met dikke hak zijn geschikt in combinatie met een casual look. Tip: mooie skinny jeans, blouse en getailleerde blazer. Zonnebril en grote tas als statement accessoires. Een ultra vrouwelijke look die perfect overdag is te dragen.

’s Avonds

Voor de avonduren, een leuk feestje of een chique diner is de kitten hak of stiletto hak een goede optie. Draag met een Little black dress of mooie jumpsuit. Style af met mooie statement sieraden.