Mode en fashion: de voor- en nadelen van high heels

High heels, iedere vrouw heeft wel een paar in de kast liggen. Ze geven je een super vrouwelijk gevoel, je voelt je sexyer én je lijkt er langer door. Genoeg redenen dus om te lopen op deze elegante hakken. Toch zijn er ook een heleboel nadelen.

Met high heels lijk je langer

Dat we op zo’n goedkope manier onze benen kunnen verlengen is natuurlijk geweldig. Het gevoel dat je even een Victoria’s Secret Angel bent is heel positief voor je ego! Ook handig als je iets moet pakken van de bovenste plank, zonder een trappetje ter ondersteuning.

Met High Heels zie je er slanker uit Mode en fashion: alles over high heels en hoge hakken. Lees hier alles over high heels  en hoge hakken. Maar ook alles over mode en fashion!

In tegenstelling tot skinny jeans en andere strakke kledingstukken, zullen high heels je nooit dikker laten lijken. Gegarandeerd dat sommige stijlen je slanker doen lijken dan andere hakken. Dus zoek je een snelle manier om slanker te lijken? Ga dan voor een paar killer heels onder je outfit.  

High Heels maken je outfit af!

Naast dat je er slanker én langer door lijkt, zorgen high heels daarnaast nét voor die extra touch.  Of het nou is onder een stoere jeans of een kokerrok, high heels maken een outfit af. Verder voel je je meteen vrouwelijker met een paar high heels aan je voeten.

Met High Heels voel je je sexy

Door alleen al een paar high heels aan te trekken kan het dé ultieme boost zijn voor je gevoel. Je voelt je er namelijk automatisch sexyer door en dat is natuurlijk altijd een pluspunt! High heels veranderen daarnaast je lichaamshouding: je gaat er rechter van staan. Hierdoor vallen onze borsten en billen precies op de goede plek. Tijdens het uitgaan zijn high heels dus een must. Vooral als je de aandacht wilt trekken van het mannelijk geslacht. 

High Heels hoeven niet duur te zijn

Hoewel het geen kunst is veel geld uit te geven aan high heels, betekent dat niet dat ze duur moeten zijn. Goedkopere merken worden steeds kundiger in het ontwikkelen high heels die je een luxe gevoel geven voor weinig geld.

En een paar minder leuke kanten van high heels…

High Heels kunnen grote schade aanrichten. Mode en fashion: alles over high heels en hoge hakken. Lees hier alles over high heels  en hoge hakken. Maar ook alles over mode en fashion!

Hoewel high heels een heleboel voordelen hebben, zijn er ook een aantal nadelen. Eén daarvan is dat ze grote schaden aan je voeten kunnen richtten. Denk aan hamertenen, eeltknobbels en een verkorte kuitspier. Dus ook voor high heels geldt: draag met mate. De kans dat je bovengenoemde aandoeningen oploopt is dan veel kleiner.

High Heels zijn moeilijk om op te lopen

Er zijn altijd vrouwen die op high heels paraderen alsof ze ermee zijn geboren. Toch is het nog steeds voor een groot deel van de vrouwen niet makkelijk om op een paar high heels te lopen. Het blijkt vaak nogal een hele dagtaak te zijn om dit goed onder de knie te krijgen. De bekende stiletto run zal je wel kennen die Glamour elk jaar organiseert. Doe je hier niet aan mee en ben je een leek op het gebied van high heels? Dan is het verstandig om in huis te oefenen met lopen.