10 mode musthaves voor elke vrouw

De meeste vrouwen hebben meer dan 10 paar schoenen in hun kast. Vaak verlies je hierdoor het overzicht en weet je niet meer wat je hebt. Soms vergeet je zelfs dat je die geweldige mooie schoenen nog in je kast had liggen. Of misschien is het je weleens overkomen dat je een paar schoenen nieuw-in-doos ergens op de bovenste plank vind. Daarnaast zijn er tal van fashionista’s die maar moeilijk afstand kunnen doen van hun lievelingsschoenen. Ook al weet je dat ze echt niet meer kunnen. Daarom hierbij een aantal richtlijnen voor schoenen die zeker niet in je kast mogen ontbreken. 

Ballerina’s

Ballerina’s zijn geweldige casual schoenen. Daarnaast zijn ze ideaal voor lange wandelingen en een geode vervangen van de high heel tijdens een avondje uit. Ze zijn geschikt voor zowel onder een jeans als een nette kokerrok voor naar kantoor.

Sportschoenen

Sportschoenen zijn ook een must voor de schoenen garderobe van elke vrouw. Het beste is om sportschoenen te dragen die ook wat doen voor je bil en beenspieren. Denk hierbij aan Tone Ups van Skechers of Easy Tone’s van Reebok. Deze schoenen versterken bij elke stap die je neemt zowel de been- als de bilspieren. Ben je een hardloop-type dan kan je het beste kiezen voor een running varaint van deze sportschoenen.

 

Flip flops

Makkelijk voor tijdens het douchen, op vakantie en in huis. Tijdens het schoonmaken zijn slippers het ideale schoeisel. Je voelt je er lekker vrij door en trekt ze gemakkelijk aan. Het is sowieso handig om altijd een paar in je tas te hebben. Je weet maar nooit wat er gebeurt. Lekker licht en heel essentieel.

Peep toe

Leuk voor het showen van je pas gelakte nagels als je van de pedicure komt. Ideaal voor in de zomer en tijdens een avondje uit. Peep toes zijn classy en chique. Voor elke vrouw dus een echte must. Ook mooi onder een LBD, skinny jeans en pantalons.

Wedges

Het effect van een pump en het gemak van een plat schoentje. Wedges zijn onmisbaar in elke kast. Ze zijn comfortabeler dan hoge hakken, maar geven je wel dat vrouwelijke gevoel. Daarnaast zijn er zowel zomer als winter modellen waardoor de wedge het hele jaar door draagbaar is.

Espadrilles

Deze schoenen geven je dat echte zomerse gevoel. Ideaal voor naar het strand en voor die casual bohemian look!

Zwarte pumps

Behoort tot de basis van de garderobe en staat altijd. Een zwarte pump zijn de ideale schoenen in een noodgeval.

Plateau pumps

Fijn vanwege de dikke plateau onder de hak waardoor je voldoende ondersteuning hebt. iets comfortabeler dan een stiletto hak waarbij je volledig op je tenen steunt. 

Nude pumps

Deze pumps maken je benen optisch langer en slanker. Daar zegt niemand nee tegen! Verder zijn het naast zwarte pumps een echte basis voor je garderobe.

Laarzen

Enkel, kuit of knielaarzen. Voor de wintermaanden zijn laarzen een must. Ze houden je warm en je komt tegelijkertijd fashionable voor de dag.