Nieuwe Chanel tassen: Paris- Salzburg collectie

Chanel tassen zoals de 2.55 en de Boy Bag zijn inmiddels bekend. Geen wonder dus dat het Parijse modehuis deze klassiekers af en toe onderdompelt in een nieuw jasje. Dit keer is de Boy Bag aan de beurt. In de Paris-Salzburg collectie wordt de Boy Bag op z’n Chanels ‘gepimpt’.

Nieuwe Chanel tassen: Paris- Salzburg 2015 collectie. Boy Bag en klassieke 2.55 Chanel tassen krijgen een nieuwe design in de pre fall 2015 collectie.

Chanel tassen – de Boy Bag

‘’A girl should be two things: Classy and  Fabulous’’, zei Mademoiselle Coco Chanel ooit. En het lijkt erop dat Karl Lagerfeld deze quote -met het re-design van de Boy Bag- in stand heeft weten te houden. Het nieuwste model onder de Chanel tassen is de Chanel Paris-Salzburg Boy bag afkomstig uit de Pre-Fall 2015 collectie.

Designs

De nieuwe Chanel tas is verkrijgbaar in de maat medium, maar dan wel in het ‘’oude medium’’ en het ‘’nieuwe medium’’, waarbij het nieuwe medium kleiner is dan het oude. Bijzonder aan deze Boy Bag is dat de tas is voorzien van het zogenaamde ‘hot stamping’ detail aan de bovenkant. De tas is er in drie uitvoeringen. Zo staat er op een tas in het groot over de hele breedte CHANEL op de Boy Bag. Een hele verandering als je deze vergelijkt met de originele klassieke Chanel Boy bag.  Daarnaast is er nog een model waarbij er geen CHANEL staat gedrukt op de tas, maar PARIS-SALZBURG, verwijzend naar de collectie. Ook is er een Boy Bag waar op staat “A Tale From Paris To Salzburg”.  

Chanel 2.55

Naast de Boy Bag is het 2.55 model ook onder handen genomen door Karl Lagerfeld. Ook bij deze tas is er gebruik gemaakt van hot stamping, waarbij er onderaan de tas met gouden letters staat “A Tale From Paris To Salzburg”. De Flap Bag is verkrijgbaar in het burgundy en zwart.

Prijzen

Benieuwd naar de prijzen van deze nieuwe Chanel tassen? Bekijk hieronder het overzicht:

Chanel Embossed Boy Paris-Salburg Old Medium Bag $4,700.00 (USD) *€4.200 (EURO)

Chanel Embossed Boy Paris-Salburg New Medium Bag $5,200.00 (USD) *€4.650 (EURO)

Chanel Hot Stamped Boy Paris-Salburg New Medium Bag $5,200.00 (USD) *€4.650 (EURO)

Chanel Salzburg Classic Flap Bag $3,900.00 (USD) *€3.490 (EURO)

*De prijzen zijn omgerekend van dollars naar euro’s. Houdt dus rekening met eventuele prijsverschillen.