Men shoes trend: Veterloze schoenen

Fashion Week in Milaan is nog maar net begonnen, maar voor de heren zien we nu al een trend opduiken. Laceless boots, oftewel schoenen zonder veters worden het helemaal deze lente. Alsof we al niet lui genoeg waren. Aantrekken en gaan lijkt te gelden voor volgend seizoen!

Daniel Michetti

Zo is de laars van Daniel Michetti soepel aan te trekken. Het ontwerp blijft robuust met zijn houten zool en lederen voering. Deze Chelsea boots zijn echte eyecatchers: de kleur blijft je bij.

Del Toro

Del Toro is vernieuwend door niet voor de klassieke zwarte Chelsea schoen te gaan. Blauw is deze schoen, maar dat niet alleen. Del Toro gebruikte een zool die vaak gebruikt wordt voor sneakers.

Emporio Armani

Emporio Armani ging voor de verlengde versie van de laceless boots. Deze high topversie komt in een onverwachte witte kleur die bovendien in elkaar gewoven is. Aan de achterkant van de schoen zit een rits die het makkelijker maakt om de schoen aan te trekken.

Paul Evans

Paul Evans heeft van deze mannentrend toch iets vrouwelijks kunnen maken. Zijn rode Chelsea boots heeft een puntige neus en een smalle pasvorm.

Sergio Rossi 

Sergio Rossi maakt de veterloze schoen wat formeler door er gespen aan toe te voegen. Dit ontwerp bestaat als het ware uit verschillende lagen: een neus in de broquestijl, een leren achterkant en een houten zool. Leuk detail: Sergio Rossi creëerde niet alleen Chelsea boots, maar tegelijkertijd ook cut out boots!