Fashion Week Accessoires SS 2015

Zonder een mooie tas of ketting lijkt je outfit nooit helemaal af te zijn. Gelukkig zijn ontwerpers het hier helemaal mee eens. Zij maakten voor komend seizoen de mooiste creaties voor in je haar, oor of aan je arm!

Tassen 

Gucci (r) ging terug naar de seventies en nam voor ons een mooie slangenleren bucketbag mee. Makkelijk te dragen en bovendien heel erg chique. The Row (l)staat bekend om zijn minimalistische collecties en stelt wederom niet teleur met hun nieuwe aanwinst: The Hunter. Hebben! 

Sieraden

Bij Tom Ford bevond je je in een disco. Glitter, metallic, zilver en goud waren nadrukkelijk aanwezig. De sieraden werden helemaal meegenomen in de sfeer en dat resulteerde grote statement kettingen. Ralph Lauren (l) hield zich daarentegen keurig aan de kleurvoorschriften deze: rood, geel, groen, en blauw. Proenza Schouler (r) maakte vintage oorbellen weer cool: dit jaar dragen we oma’s oorbellen met een geometrische twist. Wij klagen niet! 

Schoenen 

En dan nog de schoenen: sport, sport en nog eens sport. Bijna iedere modehuis werd geïnspireerd door de sportschool. Het resultaat was een reeks moderne ontwerpen. Mary Katrantzou (r) combineerde sport met verfijning, en Rodarte (l) bleef in de sportschool. De lange veterlaars was een van de key items van de lente-zomercollectie. 

Geschreven door Aminanta Minte