Maison Martin Margiela klomp pump: do of don’t?

Meestal hebben we het over de laatste musthaves en it-items op het gebied van schoenen. Maar toch moeten we af en toe ook onze twijfels met jullie delen. Onze redactie stuitte op deze ietwat ongelukkig uitziende klompachtige pumps van Maison Martin Margiela.

Maison Martin Margiela

Deze pumps of moeten we zeggen enkellaarsjes in de making zijn nét even anders dan de rest van de voorjaarscollecties van andere  schoendesigners. Jimmy Choo, Sophia Webster en Aquazurra zetten hun beste beentje voor als het gaat om prachtige shoe collecties voor aankomende lente. Maar over dit model van het Belgische modehuis Margiela hebben we onze twijfels.  

Klomp=lomp

We kunnen niet precies zeggen wat voor schoen het is, want het lijkt erop dat deze laarsjes net even iets te ver zijn afgesneden. Want wat is het nou eigenlijk: een laarsje of een pump met iets te veel stof. Bovendien oogt het design wat lomp en is de hak nou niet bepaald chique. In een aarde-achtige champignon tint is dit niet de meest felle kleur en kan deze flets ogen op bepaalde huidtypen. Bovendien komt je hiel te zien, zal deze er ook uitflappen tijdens het lopen? Niet erg praktisch in onze ogen. Daarnaast lijken klompen nou niet de meest flatteuze en elegante schoenen te zijn. En fashionable? Wij weten ’t niet… Wat vinden jullie: do of don’t?