Dr. Martens Coralie boot: musthave 2014

De nieuwe musthaves list van 2014 moet nog worden opgemaakt, maar een schoen die daar zeker tussen zit zijn deze Dr. Martens Coralie boots: edgy, stoer en een tikkeltje Chanel inspired. We heart it!

Dr. Martens Coralie boot

De veterboots van Dr. Martens zijn terug van weggeweest en gaan we hopelijk nog heel veel zien in 2014. Vorig jaar een veel gespot item op de Fashion Weeks en de streestyle blogs, maar ook dit jaar staan deze edgy boots wat ons betreft weer op de musthaves list van dit voorjaar. Met name deze Coralie boots zijn helemaal te gek! Nét even anders dan de rest van Dr. Martens designs en bovendien een echte klassieker.

Dr. Martens Coralie boot: musthave 2014. Alles over de Dr. Martens Coralie boot: musthave 2014. Een echte musthave onder de schoenen voor 2014.

Chanel

De quilted kussentjes structuur zorgt voor een klassieke look. Deze structuur komt je waarschijnlijk heel erg bekend voor aangezien dit dé signature stijl is van modehuis Chanel. Nog steeds komt dit patroon terug op de tassen van het Franse modehuis, maar ook zien we regelmatig schoenen verschijnen die de quilt-details bevatten. Geen wonder dus dat Dr. Martens zich liet inspireren door dit tijdloze en klassieke design. Want laten we eerlijk zijn: wie is er niet gek op Chanel?

Dr Martens

Gelukkig hebben deze boots geen Chanel prijs! Ze kosten 150 euro en zijn online verkrijgbaar via Dr. Martens.