Musthave 2014: Black Lily cowboyboots

Western chic is een stijl die we dit voorjaar veel gaan zien. Bloesjes met franjes, suède jasjes en natuurlijk cowboyboots. Deze van het Deense label Black Lily zijn helemaal te gek! Dit edgy label laat zich inspireren door het Wilde Westen met deze gave Thomson Burgundy cowboyboots!

Burgundy boots

De burgundy kleur is er eentje die we de laatste tijd veel in het modebeeld terugzien. Naast basiskleuren als zwart, wit en marineblauw behoort burgundy nu ook tot één van de kleuren van het fashionpalet. Steeds meer merken verwerken deze wijnrode kleur in de collectie en geef ze ongelijk! Deze kleur is goed te mixen en te matchen en staat bovendien bij elke huidskleur. Bovendien is het een chique en klassieke kleur die goed samengaat met basiskleuren. Deze Thomson boots van Black Lily zijn voorzien van een kort hakje en zijn verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en burgundy. De leuke details van leer maken de boots extra leuk en edgy!

Prijs

Hebben? Deze gave boho cowboy boots kosten 175 euro en zijn verkrijgbaar via de online shop van Black Lily.

Styling tips

Combineer met een skinny jeans en een gave franje bikerjacket en hoed. Ideaal voor een festival of een casual chic look.