Loop in de Maleficent pumps van Louboutin

Alle ogen waren afgelopen lente gericht op Angelina Jolie terwijl ze over de rode loper paradeerde op haar speciale custom made Maleficent pumps, ontworpen door niemand minder dan Christian Louboutin. En blijkbaar was er veel vraag naar de schoenen van de Boze Heks aangezien ze vanaf aankomende winter te koop zijn!

Malangeli

Afgelopen week kondigde de designer aan samen met de actrice de krachten te hebben gebundeld voor de Malangeli pump. Deze zal ofcourse voorzien zijn van de rode zool en gaas geïnspireerd op het Disney-karakter van Jolie. ‘’Het is spannend om te werken met iemand die zo’n sterk karakter en persoonlijkheid heeft’’, aldus Louboutin.

Design

De gebeeldhouwde wedge  heeft een gekrulde hak geïnspireerd op ‘een rank van rook’ en werd gemaakt in het luxe Louboutin atelier in Parijs. De Maleficent pumps zullen verkrijgbaar zijn in twee kleuren namelijk zwart en rood. Vanaf 20 oktober zijn de schoenen op aanvraag te bestellen in verschillende Louboutin shops wereldwijd. Onder andere in New York, Hollywood, Californië, Londen, Hong Kong en Paris kun je terecht voor de Malangeli pumps . De opbrengst zal gaan naar SOS Kinderdorpen, een goede doel waar Angelina Jolie ambassadrice van is. De schoenen zijn te koop voor een prijs van 1.200 euro.