Trend alert: Cut out boots

Deze winter draait het allemaal om de cut out boot: laarzen met open stukken. En hiermee is een nieuwe trend geboren op het gebied van schoenen. De bikerboot is anno 2013 hot, maar dan wel met een statement randje. Het leuke is dat de cut out boots nu ook verkrijgbaar zijn bij de grote modeketens. Bij Zara en River Island werden deze laarzen al gespot.

Cut it out!

De grunge trend is helemaal terug van weggeweest. Naar punk en rock draait het deze winter allemaal om stoer, rebels en black is the new black. Zo ook bij River Island waar ze in de ban zijn van de grunge trend, met name op het gebied van schoenen. Zo spotte onze redactie deze to die for laarsjes met open details. De boots zijn voorzien van chunky gouden gespen en een dikke blokhak van 6 centimeter. Hebben? De laarzen kosten €60,00 en zijn verkrijgbaar via riverisland.com.

Shop tip: Zwarte cut out boots van River Island, een te gekke musthave voor 2013. Bekijk cut out boots van River Island hier en ontdek hier alles over.

Streetchic

Ook op de straten floreren fashionista’s in de nieuwe trend. Het leuke is dat cut out boots met verschillende looks te combineren zijn. Ben je in een klassieke bui? Combineer de boots dan met een driekwart plooirok/broek of een te gekke skort (combi van een rok en een short). Meer van de stoere looks? Ga dan voor een zwarte skinny jeans met scheuren of een leren legging. Inspiratie nodig? Bekijk dan hier de stijl van deze fashionjunks in combinatie met de cut out laarzen.