Musthaves 2013: Sneakers New Balance

Sneakers zijn een hit dit voorjaar. Niet alleen tijdens het sporten, maar ook daarbuiten worden sneakers de trend van aankomende lente/zomer. Comfortabel en fashionable tegelijk ben je met deze sportieve sneakers aan je voeten! Vooral de sneakers van New Balance zijn een true musthave voor je schoenenkast.

New balance sneakers Alles over sneakers van New Balance. De sneakers van New Balance behoren tot de musthaves van deze zomer. Koop deze musthaves voor aankomende zomer!

Dit merk staat bekend om zijn kleurrijke sneakers voor zowel dames, heren als kinderen. New balance biedt een uitgebreid assortiment aan sportschoenen. Zo hebben ze running shoes speciaal voor hardlopen en cardio training. Fitness sneakers bestemd voor fitness trainingen en outdoor sportschoenen voor wandelen en lopen. Kies dus je eigen New Balance sneakers voor elke gelegenheid! Ook qua prijs zijn deze sneakers goed te doen, vanaf €74,95. Kwaliteit voor een goede prijs dat zijn de sneakers van New Balance!

Musthave

Deze zomer is luidt één van de trends: Fashion meets sports. Leuke tops, korte shortjes en petjes zijn hot. Daarom zijn  de sneakers van New Balance bekroond tot de absolute musthave voor aankomend voorjaar! Kwaliteit, fashionable en sportief tegelijk.

Tip: Draag de sneakers met een leren legging , zwart colbertje en een simpele tanktop voor een casual chique look.

Voor een sportieve look: Combineer de sneakers met een jeansshortje, opgeknoopte top en leuke pet!       

Celebs

In Hollywood waren de sneakers van New Balance al een ware hit.  Onder andere Paris Hilton, Pharrel Williams en Heidi Klum werden al gespot op een paar sneakers van het sportieve merk. Maar tegenwoordig is tout BN’er land ook in de ban van de fashionable sneakers.