Platform brogues: do of don’t?

Dik, dikker, dikst! Het lijkt erop dat de zool dit seizoen centraal staat bij een aantal merken. De klassieke brogue krijgt een makeover en hoe! We zien de zolen van dit typische tomboy item alsmaar dikker worden en het lijkt erop dat brogues een steeds groter Spice Girl-gehalte krijgen, maar dan op een stijlvolle manier.

Platform brogues

Platform- laarzen, hakken en sneakers waren we al gewend, maar het lijkt erop dat platforms tegenwoordig overal onder worden geplaatst. Modehuizen als Stella McCartney en Jil Sander introduceren dit seizoen de platform brogue: de klassieke brogue maar dan op een voetstuk! Platforms doen je denken aan de jaren ’90, maar anno 2014 worden deze letterlijk naar een hoger niveau getild.

Platform brogues: do of don’t? Nieuwe fashion trend of fashion fail? Platform brogues. Na sneakers en laarzen is de klassieke brogue aan de beurt.

 

Brogues zijn al een tijdje populair in de vrouwenmode en toch zijn er nog heel wat fashionista’s die moeten wennen aan deze typische boyfriend shoes. Maar zullen ze klaar zijn voor brogues op platforms? Dat zal aankomend seizoen moeten blijken aangezien deze schoenen deel uitmaken van de nieuwe herfst/winter collecties voor 2014. We zijn benieuwd of dit design binnenkort ook verkrijgbaar is bij bekende ketens als Zara en H&M.