Koninginnedag 2013: Oranje boven én onder

De laatste Koninginnedag staat voor de deur! Op 30 april 2013 vieren we in Nederland onze laatste Koninginnedag en verwelkomen we Koningsdag. Op die dag zullen velen een traan én een lach laten. Een hele speciale dag die dus ook een speciale outfit vereist. Denk aan oranje boven, maar ook oranje van onder. Naast de vele oranje jurkjes, hoeden en brillen zijn er ook geweldige oranje schoenen die je kan dragen tijdens deze royale feestdag. Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet, afhankelijk van wat je die dag gaat doen.

Feesten

Ga je feesten alsof het je laatste dag op aarde is? Dan kan je het beste kiezen voor platte schoenen en echte wandelschoenen. Sneakers zijn daarvoor de beste optie. Wij vonden deze van All Stars geweldig! Houd je meer van een classy look? Dan kan je gaan voor ballerina’s of loafers. Wil je het zekere voor  het onzekere nemen? Kies dan voor een paar oranje regenlaarzen! Makkelijk, handig en op alles voorbereid!

Terrasje pakken

Ben je van plan om op een terrasje te gaan zitten? Kies dan voor een paar fashionable loafers. Mocht je alsnog op de wandeltour gaan dan kom je in ieder geval stylish voor de dag! Een oranje skinny jeans, blazer en boa maken je Queensday outfit helemaal af!

Thuis blijven

Geen zin in alle drukte en kies je ervoor om thuis te blijven? Ga dan all the way met een paar oranje heels! Haal alles uit de kast en vier Koninginnedag geheel in stijl op jouw manier! Tip: Mooi in combinatie met het stylish oranje jurkje van Supertrash die je op vele manieren kan dragen. Enjoy!